Tarieven

Bij Lilly Pilly werken we met pakketten. Tijdens de gratis gezondheidsscan beoordelen we de ernst van jouw klachten en bepalen we hoe jouw pakket eruit komt te zien. Het is altijd maatwerk. Je krijgt de prijs van jouw pakket tijdens de gratis gezondheidsscan te horen.

 Onze consulten vallen onder alternatieve (of complementaire) geneeswijzen en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Afhankelijk van jouw ziektekostenpakket krijg je de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Om een beter inzicht te krijgen in de vergoedingen die je van jouw zorgverzekeraar ontvangt, adviseren wij je om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

 Bij acute of chronische klachten raadpleeg je altijd eerst je huisarts of specialist.

Al jaren had ik last van hooikoorts en knieklachten. Claudia heeft dit behandeld en nu zijn de klachten verdwenen als sneeuw voor de zon! Ik hoef ’s ochtends niet meer na te denken of ik mijn medicijnen moet nemen en ik kan weer zonder pijn lopen, fietsen en met mijn dochter spelen!

 

Annelies

Claudia heeft met Lilly Pilly iets heel moois in handen. Ze heeft een geweldig luisterend oor en helpt je vanuit oprechte interesse met dat waar je last van hebt. Na een behandeling ziet ze er heel goed op toe dat je klachten zijn verholpen of verminderd. Is dat niet het geval dan zoekt ze verder naar andere combinaties om te helpen.

 

Jacqueline